ADVERTEREN bij AKTIVIA

Geschreven door op 21-11-2009

ADVERTEREN bij AKTIVIA, Vlaanderens grootste wandelsportfederatie met bijna 40.000 leden en meer dan 250 aangesloten verenigingen biedt tal van MOGELIJKHEDEN ...

Aktivia, dé wandelsportfederatie  beschikt via haar diverse websites, zoals www.aktivia.be, www.marching.be, www.gezondopstap.be en www.wandelgazette.be, over een brede waaier aan moderne promotiemiddelen, die u wellicht zullen interesseren.

Op onze diverse websites vind je niet enkel betrouwbare informatie over wandeltochten en over het hoe en wanneer eraan deelnemen, maar ook een aantal leuke, nuttige ‘tools'  zoals het gratis aanmaken van een e-wandelboekje of het starten van een eigen online trainingsprogramma.  Tips en nieuws over de nieuwste wandelvormen, ConditiePlan, Nordic Walking, speciale evenementen en zoveel meer ...

Hierdoor stijgen onze bezoekersaantallen maand na maand waardoor eind september onze diverse websites gemiddeld 5972 unieke bezoekers per dag noteerden.

M.a.w. naar onze diverse websites surft men niet enkel om informatie op te halen, het zijn ook echte gebruikssites.  De websites van Aktivia, dé wandelsportfederatie zijn zowat de referentie-doe-sites voor de  moderne, actieve recreatiesporter en het ideale medium om uw initiatief, uw evenement of uw bedrijf  aan te kondigen en de aandacht van ons "wandel"publiek aan te trekken.

Daarnaast geeft AKTIVIA eveneens het verzorgd tweemaandelijks blad ‘Gezond op Stap' uit. In een vriendelijke lay-out met vlot leesbare en unieke artikels besteedt dit rijk geïllustreerde tijdschrift aandacht aan ondermeer de mooiste streken in België, informatie over prachtige wandelingen, nieuwe producten, nieuws omtrent de federatie en nieuwe wandeltrends ... Gezond op Stap bereikt met een oplage van 25000 exemplaren voornamelijk Vlaanderen en Zuid-Nederland: de moderne, actieve wandelaar, die houdt van een gezonde vrijetijdsbesteding.

Zo kunnen wij vanuit de wandelsportfederatie AKTIVIA volgens uw mogelijkheden en wensen met eigentijdse banner of artikel/reportage uw evenement aankondigen of info over uw organisatie publiceren.

Info, mogelijkheden, prijzen en voorwaarden zijn te bekomen bij Mark Van Leuven van onze promotionele cel. Tel. 09/374.55.50   Gsm. : 0473/72.00.18  of Email :  promotie@aktivia.be

ONZE
PARTNERS

Webdesign by digicreate