Wandelagenda

 • Pensentocht te Rijkevorsel

  Pensentocht te Rijkevorsel

  Geschreven door Beheerder op 19-02-2017

  Afhankelijk van de gekozen afstand kom je in de volgende natuurgebieden: Abtsheide heeft zowel droge als natte heide. Een aantal vennen maken het plaatje compleet. Naast heide vind je er ook gemengd loofbos, dennenbos, struikgewas en meerdere poelen. De Pomp bestaat uit een gelijknamige kleiput, een restant van de vroegere baksteenindustrie, die omgeven is door gemengd loofhout en dennenbos.

 • 43ste Mars der Zuiderkempen te Aarschot (5/03/2017)

  43ste Mars der Zuiderkempen te Aarschot (5/03/2017)

  Geschreven door Beheerder op 05-02-2017

  Deze wandeling kadert in het wandelcriterium Walk-on. Dit jaar in het teken ven het kinderbrandwondencentrum “Oscare”. Er is een stand van Oscare aanwezig, 10 cent per inschrijving gaat naar dit centrum. Voor de wandelaars worden er elk uur aanwezigheidsprijzen getrokken. Omstreeks 16.00u de hoofdprijs een verblijf in de vakantiecentra van Vayamundo.

 • Bijkomende organisatie '18de Levenslustige wandeltocht'

  Bijkomende organisatie '18de Levenslustige wandeltocht'

  Geschreven door Beheerder op 15-01-2017

  Wandelen voor het goede doel is het motto achter deze sportieve en recreatieve organisatie. De 18de Levenslustige wandeltocht gaat door op 24 september 2017 in Sint-Martens-LennikDe betiteling “Levenslustige” wandeltocht” is afgeleid uit de naam LEVENSLUST VZW: een Medisch Pedagogisch Instituut met een internaat, een semi-internaat, een BuBao- en BuSOschool, dat kinderen/jongeren met licht mentale stoornissen, leer-, gedrags- en/of emotionele moeilijkheden opvangt (zie ook http://www.levenslustvzw.be).

 • Bijkomende organisatie 10e Vivat!-wandelingen

  Bijkomende organisatie 10e Vivat!-wandelingen

  Geschreven door Beheerder op 10-01-2017

  Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren de Vreugdestappers Huldenberg hun 10de Vivat!-wandelingen. Er wordt gestart vanuit het sportcentrum van Defensie. Vanuit het sportcentrum bent u onmiddellijk midden de natuur. U kunt kiezen uit 4 lussen van elk 5 à 8 km lang. Ofwel door het park Tervuren, langs het landelijke Duisburg, langs de Voer naar Vossem, door het Zoniënwoud of het Arboretum. U kan meerdere lussen combineren naar keuze.    

Toon   
Pagina 1 van 1

ONZE
PARTNERS

Webdesign by digicreate
/nieuws/agenda/overzicht